Post van Maasvallei

Maasvallei zoekt altijd naar mogelijkheden om de service aan haar huurders te verbeteren. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw post digitaal te ontvangen in plaats van in uw brievenbus. U heeft hierdoor documenten altijd bij de hand en kunt deze inzien waar en wanneer u maar wilt. Tegelijkertijd zoeken wij naar manieren om kosten te besparen, waarbij uiteraard ook het milieu een belangrijke rol speelt. Wij willen graag maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Post
Om de correspondentie met onze huurders te verbeteren, wordt een deel van onze post voortaan (digitaal) via het bedrijf Postex verstuurd. Postex is een dienstverlener die zorgt voor het afdrukken, inpakken en verzenden van post. Deze post ziet er anders uit dan u van ons gewend bent. Zo heeft de envelop in het vervolg bijvoorbeeld twee vensters in plaats van een. U kunt hier een voorbeeld inzien van de envelop, het voorblad en de e-mail die Postex naar u verstuurd.

Digitale post in fases
Maasvallei wil uiteindelijk alle post digitaal gaan versturen, maar op dit moment kan dat (nog) niet bij alle post. Daarom voeren wij deze digitale post door in fases. Dit betekent dat u nog niet alle post van ons digitaal kunt ontvangen en u dus nog een gedeelte op de traditionele manier ontvangt. Gedurende het jaar zullen steeds meer brieven worden gedigitaliseerd, in de volgende volgorde:

1. Verhuurnota
2. Brieven betalingsregelingen
3. Brieven stook- en servicekosten
4. Aanmaningen
5. Dagelijkse post
6. Huurverhoging vanaf 2021

Hoe werkt het?
U bepaalt altijd zelf of u de post digitaal of op papier ontvangt. Bij de brieven die u ontvangt, treft u een voorblad met een unieke, tijdelijke 9-cijferige code aan. Deze code blijft twee weken geldig. De code kunt u hieronder invullen:Nadat u de code heeft ingevuld, ziet u een aantal mogelijkheden. Zo kunt u:
  • Uw e-mailadres invoeren of wijzigen, zodat wij u in de toekomst digitaal kunnen informeren;
  • Uw post digitaal bekijken en opslaan;
  • Indien het post is met een betaalverplichting, direct betalen via iDEAL.
Maasvallei verstuurt zo veel mogelijk post digitaal. Digitale post kunt u nog 1 jaar inzien of downloaden. Wilt u uw post in de toekomst bij voorkeur digitaal ontvangen? Vergeet dan niet uw e-mailadres door te geven!

Eenvoudig betalen via iDeal
Met Postex kunt u ook veilig en snel betalen via iDeal.

Meer weten over Postex?
Wilt u meer weten over Postex? Dan kunt hier naar hun website. Let op: Postex vraagt nooit naar inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze nooit aan anderen. Heeft u nog vragen of twijfelt u aan de echtheid van poststukken? Neem dan contact op met Maasvallei via 043-3683737 of mail naar info@maasvallei.nl.