Nieuwbouw voor nu en later

Maasvallei bouwt nieuwe woningen om aan de vraag van nu en de toekomst te kunnen blijven voldoen. We investeren in wijken en houden deze leefbaar. Soms verkopen we woningen om nieuwbouw mogelijk te kunnen blijven maken. Een gemengd woningenbezit van goede kwaliteit afgestemd op de behoefte. Dat is waar we het voor doen.

Een overzicht van actuele nieuwbouwprojecten:

Rembrandtstraat
Binnenkort worden 36 duplexwoningen in de Rembrandtstraat in de wijk Amby gesloopt. Hiervoor komt vervangende nieuwbouw in de plaats bestaande uit 17 appartementen en 12 grondgebonden woningen. Deze sluiten beter aan bij de huidige kwaliteitsstandaard en woonbehoeften van onze doelgroep.
Met een heldere visie op de mogelijkheden van de locatie en Programma van Eisen kwamen BAM Wonen en Martens Willems & Humblé architecten samen als winnaar uit de aanbesteding.
Op 1 februari 2023 is door Jeffry Savelkoul van BAM Wonen en Sarah Klein Haneveld van Maasvallei de turn-key overeenkomst ondertekend.
Na het doorlopen van de vergunningsprocedures is de doelstelling om in het najaar te starten met de nieuwbouw.

Interesse?
Heeft u interesse in een van deze nieuwe woningen? Laat het ons weten via info@maasvallei.nl of bel 043 368 37 37. Om u op de kandidatenlijst te kunnen zetten hebben wij het volgende van u nodig:
- Naam;
- Huidig woonadres;
- Voorkeur woning of appartement;
- Aantal personen;
Let op: het kenbaar maken van uw interesse betekent niet per definitie dat u een woning krijgt toegewezen. Zodra de huurprijzen bekend zijn zullen alle kandidaten getoetst worden aan toewijzingscriteria zoals het inkomen en de huishoudsamenstelling. Aan de hand daarvan zult u van ons vernemen of u woning krijgt toegewezen.