Nieuwbouw voor nu en later

Maasvallei bouwt nieuwe woningen om aan de vraag van nu en de toekomst te kunnen blijven voldoen. We investeren in wijken en houden deze leefbaar. Soms verkopen we woningen om nieuwbouw mogelijk te kunnen blijven maken. Een gemengd woningenbezit van goede kwaliteit afgestemd op de behoefte. Dat is waar we het voor doen.

Een overzicht van actuele nieuwbouwprojecten:

Rembrandtstraat
Let op: Aanmelden voor een woning in de Rembrandtstraat is niet meer mogelijk. 
In de zomer van 2023 zijn 36 duplexwoningen in de Rembrandtstraat in de wijk Amby gesloopt. Hiervoor komt vervangende nieuwbouw in de plaats bestaande uit 17 appartementen en 12 grondgebonden woningen. Deze sluiten beter aan bij de huidige kwaliteitsstandaard en woonbehoeften van onze doelgroep.
In opdracht van Maasvallei is BAM Wonen in december 2023 gestart met de realisatie. Het ontwerp van de woningen is van Martens Willems & Humblé architecten.

Brochure:
Brochure nieuwbouw Rembrandtstraat.

Recente publicaties:


Sint-Josephstraat
In 2024-2025 worden 24 portieketageappartementen gesloopt en vervangen door 34 sociale huurappartementen met lift. Alle appartementen zijn levensloopbestendig, 70 vierkante meter groot en voorzien van twee slaapkamers. In de nieuwbouw van drie lagen hoog worden de kenmerkende bogen, inclusief een bepaalde metselmethode, uit de oorspronkelijke bouw teruggebracht.

Recente publicaties:

Interesse?
Heeft u interesse in een van de nieuwe woningen in de Sint-Josephstraat
Laat het ons weten via info@maasvallei.nl of bel 043 368 37 37. Om u op de kandidatenlijst te kunnen zetten hebben wij het volgende van u nodig:
- Naam;
- Huidig woonadres;
- Voorkeur woning of appartement;
- Aantal personen.

Let op: het kenbaar maken van uw interesse betekent niet per definitie dat u een woning krijgt toegewezen. Zodra de huurprijzen bekend zijn zullen alle kandidaten getoetst worden aan toewijzingscriteria zoals het inkomen en de huishoudsamenstelling. Aan de hand daarvan verneemt u van ons of u woning krijgt toegewezen.