Bewonerskrachten

Bewonerskrachten zijn actieve en betrokken bewoners van een wijk die een belangrijke rol spelen om te zorgen voor een fijne woonomgeving. Zij zijn de oren en ogen in de wijk. Ze lopen wekelijks een ronde door de wijk en houden een oogje in het zeil, signaleren gebreken en onveilige situaties en geven die door aan Maasvallei of spreken bewoners daarop aan. Zo zorgen zij samen met bewoners en met hulp van Maasvallei voor een schone, veilige en prettige woonomgeving.

In 2021 is ons eerste bewonerskrachtenteam van start gegaan in de wijk Amby. Op dit moment zijn wij op zoek naar enthousiaste huurders om een bewonerskrachtenteam in Heer te starten.  
Bent u een bewoner met hart voor Heer, die altijd een oogje in het zeil houdt? Maakt u geregeld een babbeltje met uw buren om hen wegwijs te maken in de wijk? Ergert u zich wanneer er weer eens troep ligt rondom uw woning en zou u willen dat er sneller iets aan gedaan wordt? Dan bent u de ideale Bewonerskracht!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met Ingrid Hanssen of Hélène Berg via 043-3683737 of mail: i.hanssen@maasvallei.nl of h.berg@maasvallei.nl.