Onze verantwoording

Elk jaar brengen wij een jaarverslag uit over het voorafgaande jaar. In dat jaarverslag leggen wij verantwoording af over het beleid dat is gevoerd, de manier waarop dat is uitgevoerd en over de wijze waarop wij met het geld zijn omgesprongen. Dit jaarverslag dient tevens ter verantwoording naar diverse overheden.

Jaarverslag 2018: Naar buiten om binnen te komen
Voor Maasvallei stond 2018 in het teken van verandering. Het afscheid van Frans Crijns als directeur-bestuurder was de afsluiting van een periode van tien jaar waarin Maasvallei is getransformeerd naar een nieuwe organisatie. Maasvallei heeft zich ontwikkeld tot een hybride dienstverlener met het vizier op de klant gericht: hoe kunnen we onze bewoners zo goed mogelijk van dienst zijn? Dat was de stip aan de horizon. We zijn klaar om de volgende stap te zetten: van binnen naar buiten, met thema’s als maatschappelijke verduurzaming en sociale innovatie. Deze nieuwe fase is in 2018 ingezet. Thema’s blijven niet langer thema’s maar worden realiteit in de praktijk. Het resultaat telt. Gastvrijheid, persoonlijk contact en een luisterend oor is wat klanten van medewerkers van Maasvallei kunnen verwachten. Samen vooruit; sociaal innoveren en verduurzamen, met mensen, voor mensen. Dit proces is ingezet op het sociaal fundament dat Maasvallei in de afgelopen jaren heeft gebouwd. 2018 is de poort naar buiten. Verbinding, nabijheid en gastvrijheid zijn leidend in de visie voor de komende jaren: gericht op het menselijke aspect. Het gaat niet alleen om het verhuren en onderhouden van woningen.Dat laten we zien in het jaarverslag 2018: Naar buiten om binnen te komen.

Klik hier om het Jaarverslag Maasvallei 2018 in pdf formaat te lezen.

Heeft u vragen of opmerkingen over het jaarverslag, neemt u dan contact met ons op. Wij horen graag van u. U kunt dit doen via telefoonnummer T 043 368 37 37 of via info@maasvallei.nl.

Zie onderstaande voor een vereenvoudigde, schematische weergave van onze verantwoording over 2018.