Uw huur opzeggen

De huur kunt u op iedere werkdag van de maand opzeggen. Dit kan mondeling, telefonisch, per e-mail, schriftelijk of via onderstaand formulier. Maasvallei stuurt u een schriftelijke bevestiging van deze opzegging. De opzegtermijn is minimaal een maand. Tijdens de opzegtermijn betaalt u gewoon huur en blijft u nog geheel verantwoordelijk voor de door u gehuurde woning.  

Binnen vijf werkdagen sturen wij u een schriftelijke bevestiging. Bij deze bevestiging sturen wij u ook een datumvoorstel voor een eerste inspectie van uw woning. Tijdens de eerste inspectie maken wij afspraken met u over het opleveren van uw woning, over zelf aangebrachte veranderingen (deze mogen in veel gevallen blijven zitten) en over zaken die u aan een volgende huurder ter overname mag aanbieden. De gemaakte afspraken worden nog een keer nagelopen tijdens een eindinspectie. Uiterlijk binnen vier weken ontvangt u van Maasvallei een eindafrekening van nog te betalen en/of te ontvangen bedragen (bijvoorbeeld: verrekening huur, herstelkosten, afrekening servicekosten).

Let op:
1. Huurt u ook een parkeerplaats of parkeergarage bij Maasvallei en wilt u deze ook opzeggen? Geef dit alstublieft aan bij 'opmerkingen'.
2. Wilt u uw studentenkamer opzeggen en heeft u een voordracht? Geef alstublieft de naam, het adres en de geboortedatum van de betreffende persoon bij 'opmerkingen'. De voordracht is pas definitief indien u een bevestiging heeft ontvangen vanuit Maasvallei.

Huur opzeggen via de website


Wij hebben uw huuropzegging ontvangen. Maasvallei zal u binnen vijf werkdagen schriftelijk een bevestiging sturen.
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Om ervoor te zorgen dat u als vertrekkende huurder afspraken kunt maken met een mogelijke nieuwe huurder over een bezichtiging en de eventueel overnames (bijv. stoffering en meubilair) wil Maasvallei uw contactgegevens doorgeven aan de potentiele nieuwe huurder. Dit doen wij echter niet zonder uw toestemming. Daarom vragen wij u onderstaand aan te geven of wij uw gegevens mogen verstrekken.
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.