Nominatie Victor de Stuersprijs project Trichterveld - Help jij ons deze prijs te winnen door te stemmen?

Om de twee jaar reikt de gemeente Maastricht de architectuurprijs uit van de stad, de Victor de Stuersprijs. Deze prijs is voor een architect, opdrachtgever of instelling die zich in het bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt bij de instandhouding van het cultureel erfgoed, of bij de bevordering van de stedenbouwkundige of architectonische kwaliteit in de gemeente Maastricht. De Victor de Stuersprijs bestaat uit een vakjuryprijs en een publieksprijs.

Maasvallei is met haar project in Trichterveld genomineerd voor de publieksprijs. De publieksprijs wordt uitgereikt aan een project of gebouw dat een uitzonderlijke bijdrage levert aan de Maastrichtse architectuur en/of het cultureel erfgoed.

De zorg voor stedenbouw, architectuur, openbare ruimte en cultureel erfgoed is van belang voor de sociale identiteit van de stad en de burgers, het verrijkt de economische vitaliteit, het zorgt voor culturele rijkdom en het versterkt de fysieke leefbaarheid. Allemaal zaken waar Maasvallei graag een bijdrage aan levert.

Vanaf vandaag kan iedereen, hier op de website van de gemeente Maastricht, stemmen op één van de plannen voor de publieksprijs. Wij willen iedereen vragen op ons project in Trichterveld te stemmen. Dit kan uiterlijk tot 31 augustus. Alvast bedankt!!