Zonnestroom van het Lanakerveld

Misschien heeft u er al over gehoord: In 2023 komt er op het Lanakerveld een zonnepark waar ruimte is voor natuur én voor zonnepanelen.

Coöperatie Maasstroom plaatst zonnepanelen op een deel van het Lanakerveld. De opgewekte stroom van de zonnepanelen wordt tegen een voordelig tarief geleverd aan leden van deze coöperatie. Echter, om het project van start te laten gaan, heeft Coöperatie Maasstroom voldoende leden nodig. Hier kunt u lid van worden als u in de buurt woont van het zonnepark. Dit zijn de postcodes 6211, 6214, 6215, 6216, 6217, 6218, 6219, 6222, 6223. Als lid ontvangt u goedkopere, groene stroom direct van de panelen van het zonnepark.

Maasvallei is niet direct betrokken bij dit initiatief, maar we zien het wel als onze taak om huurders op initiatieven te attenderen die mogelijk de woonlasten kunnen verlagen.

Meer weten? 
Wilt u eerst meer informatie? Kijk dan op www.maasstroom.nl.

Wilt u liever een persoonlijke uitleg over coöperatie Maasstroom en het lidmaatschap? Komende weken organiseert Maasstroom informatiebijeenkomsten. U bent u van harte welkom op een van de volgende data:
  • Maandag 5 juni – Buurtcentrum Daalhof, Aureliushof 160, Maastricht
  • Dinsdag 6 juni – Centre Manjefiek Malberg, Malbergsingel 62, Maastricht
Maasstroom beantwoordt graag uw eventuele vragen én u kunt meteen lid worden. U bent welkom om 18:30 of om 19:45 uur. Meldt u zich wel even aan via www.maasstroom.nl/informatiebijeenkomsten