Vanaf vandaag heeft Heer een eigen bewonerskrachtenteam!

Maastricht, 14-09-2023

Vandaag is ‘Bewonerskrachtenteam Heer’ officieel van start gegaan. Willy Aarts en Andries van der Groen zijn de enthousiaste en betrokken bewoners die zich actief gaan inzetten voor een fijne woonomgeving in de wijk Heer.
Als bewonerskracht zijn zij de oren en ogen in de wijk. Ze lopen wekelijks een ronde door de wijk en houden een oogje in het zeil, signaleren gebreken en onveilige situaties en geven die door aan ons of spreken bewoners daarop aan. Zo zorgen zij samen met bewoners en met hulp van Maasvallei voor een schone, veilige en prettige woonomgeving.

Bewonerskrachtenteam Heer is voor Maasvallei het tweede bewonerskrachtenteam; in 2021 is bewonerskrachtenteam Amby opgericht. Inmiddels hebben we ook onze krachten gebundeld met Woonpunt en zijn we samen op zoek naar enthousiaste huurders om een bewonerskrachtenteam in Mariaberg te starten.

Wij hebben veel vertrouwen in Willy en Andries en kijken met plezier uit naar een fijne samenwerking.

Heeft u interesse om bewonerskracht te worden in Amby, Heer of Mariaberg of wilt u meer informatie? Neem contact op met Ingrid Hanssen: 043-3683781 / i.hanssen@maasvallei.nl.