Onze web-app voor studenten is live

Sinds maart 2018 is onze web-app voor studenten live. Maasvallei wil zich continu blijven verbeteren en wil al haar doelgroepen benaderen via de kanalen die zij prefereren, zo ook voor studenten. Daarom is in 2017 onderzoek gedaan naar de wensen en behoeften van deze studenten. Uit dit onderzoek is gebleken dat zij snelheid, duidelijkheid en efficiëntie belangrijk vinden. Alle informatie moet binnen handbereik zijn. Het inzicht in deze wensen heeft ons gebracht bij het ontwikkelen van een web-app.

Met de web-app is complex gerelateerde informatie binnen handbereik. De informatie in de web-app is verdeeld in ‘Huisregels’, ‘Uw woning’ en ‘Maastricht’. Je kunt informatie vinden over het complex, regels rondom afval in de buurt, buslijnen, de weersvoorspelling, en nog veel meer. Heb je een vraag over je woning of het complex? Dan kun je via de web-app direct contact opnemen met een van onze medewerkers bij het klant contact centrum.

De web-app is eerder gestart als pilot project voor twee complexen, Nassaulaan en Cruyshaag. De web-app is als zeer positief ervaren, wat ertoe heeft geleid het verder uit te bouwen naar andere complexen. Op dit moment zijn er dan ook al zeven complexen waar de web-app bruikbaar voor is.

Nieuwsgierig? Kijk dan eens op http://maasvallei.guestcompass.nl/