Ondertekening intentieovereenkomst niet-planmatig onderhoud

Maastricht, 10 oktober 2022
Vanaf 1 januari 2023 worden reparaties en onderhoud bij mutaties door Maasveste Berben Bouw B.V. en GrausBouw BV uitgevoerd. Huurders worden rechtstreeks doorverbonden met de partij die de reparatie gaat uitvoeren waardoor deze sneller kan worden uitgevoerd. Zelf blijft Maasvallei toezien op de kwaliteit en dienstverlening.
Sarah Klein Haneveld, directeur-bestuurder Maasvallei: “Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met deze twee partners die beide veel ervaring hebben met deze manier van werken en die, net als wij, de kwaliteit van de dienstverlening voorop hebben staan. In deze tijd van kostenstijging van bouwmaterialen en tekort aan professionele vakmensen is het heel belangrijk om samen te werken met professionals. Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking een positieve bijdrage zal leveren aan de klanttevredenheid van onze huurders.”

Wat verandert er voor u als huurder?
Vanaf 1 januari 2023 belt u nog steeds het nummer van Maasvallei. Als u bijvoorbeeld een reparatieverzoek telefonisch wilt doorgeven, wordt u via een keuzemenu rechtstreeks in contact gebracht met de ketenpartner die direct uw technische vraag kan beantwoorden of een afspraak met u kan inplannen.

René van de Mortel van Maasveste Berben Bouw B.V., Sarah Klein Haneveld, directeur-bestuurder van Woningstichting Maasvallei Maastricht en René Vanhommerig van GrausBouw BV ondertekenden een intentieovereenkomst inzake ketensamenwerking bij niet-planmatig onderhoud.