Leefbaarheidsactie: Wijkbezoek Herbenusstraat

Maastricht, 17 november 2023

In een positieve stap naar het bevorderen van leefbaarheid en het streven naar 'Goed leven, goed wonen', heeft Maasvallei gisteren met de bewonerscommissie van de Herbenusstraat een wijkbezoek georganiseerd.

Tijdens deze leefbaarheidsactie gingen collega’s van Maasvallei samen met leden van de bewonerscommissie in gesprek met bewoners. Het doel was om te ontdekken wat goed gaat in de wijk, eventuele zorgen te begrijpen en suggesties te verzamelen voor verbeteringen. Door het voeren van een open gesprek ontstond er een waardevolle uitwisseling van ideeën en ervaringen.
Met de ontvangen feedback gaan we de komende tijd aan de slag en worden er maatregelen genomen om eventuele problemen aan te pakken, zoals het verbeteren van groenvoorzieningen, het verhogen van veiligheid, en het aanpakken van onderhoudsproblemen.

Het was een gezellig samenzijn en we ontvingen enthousiaste reacties van de bewoners over het wijkbezoek. De wijkbezoeken worden ook in 2024 voortgezet. Dan zal Maasvallei iedere maand een andere wijk bezoeken om in gesprek te gaan met de bewoners.