Hoe gaat Maasvallei om met Corona?

Update: dinsdag 31 maart 20.00 uur

Het kabinet maakte 31 maart bekend dat de geldende coronamaatregelen worden verlengd tot en met 28 april 2020. Deze verlenging is noodzakelijk om de verspreiding van het coronavirus te blijven beperken. Maasvallei geeft opvolging aan deze maatregelen. Wij hebben immers veel contact met onze huurders, waaronder ook veel kwetsbare doelgroepen.

Kantoor Maasvallei blijft gesloten
Het kantoor van Maasvallei blijft gesloten tot en met 28 april. Het grootste deel van onze medewerkers werkt thuis om van hieruit uw urgente vragen zo goed mogelijk telefonisch en per mail te beantwoorden. Hoewel wij ons uiterste best voor u doen moet u wellicht langer wachten dan dat u gewend bent.

Hoe zijn wij bereikbaar
Voor dringende vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 043 368 37 37 of per mail via info@maasvallei.nl.

Contact in urgente situaties
In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat contact noodzakelijk is tussen u en een van onze medewerkers. Bijvoorbeeld als de situatie dusdanig urgent is dat we niet kunnen wachten tot na 28 april. Uiteraard zijn wij er dan voor u. We maken persoonlijk afspraken met u wat we dan doen.

Onze medewerkers beperken direct persoonlijk contact zo veel mogelijk, ze zullen u geen hand geven en in ieder geval geen persoonlijk contact met u hebben als u, of een van uw huisgenoten, klachten van verkoudheid, hoesten of koorts hebben.

Veelgestelde vragen en antwoorden
Onderstaand treft u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden. Wellicht staat het antwoord op uw vraag hierbij. Op deze manier houden we de telefoon zoveel mogelijk vrij voor dringende vragen met een hoge urgentie.

Heeft u een dringend probleem?
Dringende zaken worden opgepakt, zoals altijd. Bel naar 043 368 37 37 om uw situatie met een van onze medewerkers te bespreken.

Heeft u een afspraak met een van onze medewerkers?
Tot en met 28 april gaan afspraken op kantoor niet door en komen wij niet bij u thuis. Alle afspraken worden verzet. Wij nemen telefonisch of per mail contact met u op.

Heeft u een afspraak voor een eindinspectie met sleuteloverdracht?
U wordt persoonlijk gebeld of gemaild om de afspraak te verzetten. Is de eindinspectie daardoor later, dan kunt u tot die tijd in uw oude Maasvallei-woning blijven. Let op! Check wel bij uw verzekeraar of uw inboedelverzekering geregeld is.

Heeft u een afspraak met ons voor een voorinspectie, sleuteluitgifte, contractondertekening, huuradviesgesprek of een ander onderwerp?
U wordt persoonlijk gebeld of gemaild om uw afspraak te verzetten.

Heeft u een reparatieverzoek?
Onze aannemers hebben dezelfde maatregelen doorgevoerd als wij. Dat betekent dat alleen dringende reparaties worden uitgevoerd. Alle niet dringende, geplande reparaties worden uitgesteld. U ontvangt een bericht voor een nieuwe afspraak, zodra dit weer kan.

Wilt u de huur opzeggen?
Dit kan via de reguliere kanalen. Wij nemen na uw opzegging persoonlijk contact op.

Wilt u uw huur met pin betalen?
Ons kantoor is gesloten. We verzoeken u per bank de huur over te maken.

Heeft de huurder een groepsbezichtiging?
Alle groepsbezichtigingen worden uitgesteld. U ontvangt een bericht voor een nieuwe afspraak zodra dit weer kan.

Waarom nemen wij deze maatregelen?
Ook Maasvallei zet zich in om het coronavirus in te dammen. Wij hebben immers veel contact met onze huurders, waaronder ook veel kwetsbare doelgroepen.

Dit nieuwsbericht kan worden aangevuld met extra of aangepaste maatregelen. Hou onze website in de gaten voor de meest actuele informatie over het handelen van Maasvallei ten aanzien van het coronavirus
________________________________________________________________________________

Update: maandag 16 maart 11:30 uur

Het kabinet maakte 15 maart een aantal aanvullende maatregelen bekend om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Ook Maasvallei neemt ingrijpende maatregelen. Wij hebben immers veel contact met onze huurders, waaronder ook veel kwetsbare doelgroepen.

Welke maatregelen nemen wij en wat betekenen deze maatregelen voor u?

Kantoor Maasvallei is gesloten
Het kantoor van Maasvallei is gesloten tot en met 6 april. Het grootste deel van onze medewerkers werkt thuis om van hieruit uw urgente vragen zo goed mogelijk telefonisch en per mail te beantwoorden. Hoewel wij ons uiterste best voor u doen moet u wellicht langer wachten dan dat u gewend bent.

Hoe zijn wij bereikbaar
Voor dringende vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 043 368 37 37 of per mail via info@maasvallei.nl

Contact in urgente situaties
In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat contact noodzakelijk is tussen u en een van onze medewerkers omdat de situatie dusdanig urgent is dat we niet kunnen wachten tot na 6 april. Uiteraard zijn wij er dan voor u. We maken persoonlijk afspraken met u wat we dan doen. Weet dat onze medewerkers direct persoonlijk contact zo veel mogelijk beperken, u geen hand geven en in ieder geval geen persoonlijk contact met u hebben als u, of een van uw huisgenoten, klachten van verkoudheid, hoesten of koorts hebben.

________________________________________________________________________________

Oud bericht: donderdag 12 maart 18:00

Op 12 maart zijn er extra maatregelen afgegeven door de overheid ten aanzien van de bestrijding van het coronavirus. Maasvallei geeft gehoor aan deze maatregelen.

We zullen er ons uiterste best voor doen dat u zo min mogelijk last heeft van de maatregelen. Helemaal voorkomen kunnen we dit niet. We hopen op uw begrip hiervoor.

Wij nemen de volgende maatregelen:
  • Een deel van onze medewerkers werkt vanuit huis;
  • Onze medewerkers geven u geen hand;
  • Bezoek ons kantoor niet als u uw vraag ook per mail of telefonisch kunt stellen;
  • Heeft u een afspraak met een medewerker (bij u thuis of op kantoor) en heeft u klachten van verkoudheid, hoesten of koorts dan gaat de afspraak niet door. Neem dan telefonisch contact op om de afspraak te verzetten;
  • Zo zullen ook onze medewerkers u niet bezoeken als zijzelf klachten hebben, we zullen de afspraak dan verplaatsen.