Samenwerkingsovereenkomst met studentenvereniging KoKo getekend

Maastricht, 23 januari 2023

Goed leven, goed wonen is onze missie. Samenwerken en verbinden met onze huurders en partners staat hierbij centraal. Samen met hen bouwen we aan een samenleving voor onze huurders waar iedereen kan meedoen en vooruitgaat op het vlak van leven en wonen.

Afgelopen jaar hebben we diverse gesprekken gevoerd met bewoners van meerdere studentenhuizen. Ons doel? Ontdekken op welke manier studenten meer betrokken willen worden bij hun woongebouw en directe omgeving.

Uit deze gesprekken is het Baanderthoeve woonconcept ontstaan. Gisteren zette onze directeur-bestuurder, Sarah Klein Haneveld, haar handtekening onder een samenwerkingsovereenkomst met studentenvereniging KoKo.

Met SV KoKo gaan we een exclusieve samenwerking aan om het nieuwe woonconcept tot leven te brengen. KoKo-leden kregen de eerste kans om in de Baanderthoeve te wonen. Er bleek veel animo te zijn en inmiddels zijn alle kamers al verhuurd aan KoKo-leden. Nieuw in dit concept is de huiscoach: een toegewijde studentbewoner die het aanspreekpunt is voor medebewoners, buurtgenoten en uiteraard voor Maasvallei.

Dit is een spannende pilot! Als deze succesvol blijkt en bijdraagt aan onze missie goed leven, goed wonen, gaan we kijken hoe we dit concept in meerdere studentencomplexen kunnen uitrollen.