Meer te besteden door De VoorzieningenWijzer

Maastricht, 15 februari 2024

Wist u dat erg veel huishoudens in Nederland moeite hebben om financieel rond te komen? En, wist u dat dat te vaak niet nodig is? Er zijn heel veel regelingen en toeslagen waar deze huishoudens gebruik van kunnen maken. Maar dat is direct ook het probleem: het is veel en het is ingewikkeld geworden. Want waar heeft wie recht op en hoe vraag je dat aan?
En dat geldt niet alleen voor toeslagen en regelingen: ook bij het afsluiten van een zorgverzekeringspakket, energieleverancier en het invullen van de Belastingaangifte zien we vaak kansen.

Wat geldt voor u?
Als u in de gemeente Maastricht woont kunt u gratis en vrijblijvend gebruik maken van De VoorzieningenWijzer. De adviseur die bij u thuiskomt kijkt samen met u of u in aanmerking komt voor de gemeentelijke regelingen, rijkstoeslagen, of uw zorgverzekeringspakket en het energiecontract het meest passend is en of u recht heeft op teruggave vanuit de inkomstenbelasting. Alleen bij uw akkoord zal de adviseur het geadviseerde ook daadwerkelijk meteen in werking brengen.

Wist u dat huishoudens na het adviesgesprek gemiddeld € 500 per jaar besparen? Maar misschien wel nog belangrijker: dat er weer rust en overzicht is omdat de financiën op orde zijn.

Het adviesgesprek is gratis en vertrouwelijk. De adviseur deelt uw gegevens ook niet met Maasvallei of de gemeente.

Wat geldt voor u? Vraag ook een gratis adviesgesprek via www.datgeldtvoormij.nl/maastricht