Aan de slag met "leven"

Als je durft te staan voor onze missie “goed leven, goed wonen” kom je niet weg met het alleen goed uitvoeren van je kerntaken.
Daarom hebben wij onze ambities op het vlak van “leven” vastgelegd in de vorm van een eigentijdse en uitdagende leefbaarheidsstrategie.
Deze week hebben wij daarvoor met alle collega’s de aftrap gedaan met het toepasselijke en kekke nummer it’s like that van Run-D.M.C. Een nummer waarin men rapt over het blijven aanmoedigen van jezelf, in jezelf te durven geloven en om alle vooroordelen op te geven, ondanks alle problemen en hobbels die je op je pad krijgt.
Met deze mindset hebben wij tijdens dit nummer symbolisch de rode draad gegooid om uit te beelden dat we tijdens werken aan “leven” ongetwijfeld hobbels zullen tegenkomen die we samen gaan nemen. Het werken aan “leven” raakt immers iedereen binnen Maasvallei en is een co-creatie is met bewoners en partners.

Met behulp van een projectgroep gaan wij de komende periode groeien en bloeien in deze strategie, om vervolgens onze actieve partners in onze wijken en uiteraard de bewoners hiermee te gaan inspireren. En natuurlijk gaan we samen met hen invulling geven aan “leven” zoals eerder aangegeven.

Ook Maasvallei is klaar voor het veranderde speelveld van de corporaties. Wij komen er aan!