Een geslaagde BOC dag

Maastricht, 13 oktober 2022
Gisteren vond de 11e BOC dag van Maasvallei plaats in het Van der Valk Hotel in Maastricht. De vele vrijwilligers van de diverse bewonerscommissies werden door Maasvallei bedankt voor hun inzet.
Bewonerscommissies zijn voor Maasvallei belangrijke gesprekspartners en werden daarom gisteren in het zonnetje gezet. Bewonerscommissies zijn de ogen en oren van Maasvallei en zorgen voor betrokkenheid van bewoners. Ze fungeren als klankbord en verbinden de buurt.
 
De dag werd goed bezocht. Er waren ruim 65 aanwezigen. De middag werd geopend met een uitgebreide lunch. Onze directeur-bestuurder Sarah Klein Haneveld bedankte alle vrijwilligers voor hun inzet en sprak de waardering uit voor hun werk. Tevens gaf ze uitleg over de koers die Maasvallei de komende jaren gaat varen.
Daarna werden de opzichters van Maasvallei voorgesteld en gaf Roger Velraad, Facilitator Operatie en Proces, uitleg over het nieuwe onderhoudsbeleid dat per 1 januari van start gaat.
Toneelvereniging Amby voerde een toneelstuk op, gevolgd door een voordracht van gastspreker Jacques Smeets (oud politieagent) over hoe het politieleven hem gevormd heeft. Daarbij werd hij muzikaal begeleid door Ruud Verhoeven die Franse chansons getransformeerd heeft naar Maastrichtse versies. Na afloop van zijn voordracht kregen alle aanwezigen namens Maasvallei het boek van Jacques Smeets ‘De blauwe diender’ aangeboden.
De dag werd afgesloten met een borrel in de brasserie waar volop werd nagepraat over de geslaagde dag.